Om Garnfryd

Mette Starup, ejer og driver Garnfryd siden juli 2022

Om Garnfryd

Garnfryd er stiftet den 1. juli 2022 af Mette Starup

Garnfryd er inspiration til frydefulde projekter med garn, hvad enten man ønsker at strikke, hækle, væve eller farve sit eget garn.

Mette, der er ejer af Garnfryd, trådte ud af rollen som koordinator for datakvalitet i en statslig styrrelse, og ind i garnbranchen i 2022.

Med en stærk kreativ åre og et ønske om at lave noget andet blev Garnfryd skabt.

Kvalitet

Garnfryd er et kreativt fællesskab som brænder for at skabe glæde ved lækre produkter af den højeste kvalitet. Forenet med drømmen om at gøre en forskel for naturen i en branche der i den grad belaster naturen.

Naturlige fibre

Derfor finder du kun garn af naturlige fibre, herunder ikke superwash behandlet garn. Alle valg om garn tages med fokus på at garnet skal være så bæredygtigt som muligt.

Ud over Mette, er Annie Lauridsen tilknyttet Garnfryd som vævekonsulent og strikdesigner. Annie står blandt andet bag Monet Sjalet, Svendborgsund Tørklædet og Thurø Tørklædet.

Desuden er Annette Gleerup Madsen tilknyttet Garnfryd. Annette står blandt andet bag Silkemohair Puf og Rørvighatten (hæklet bøllehat).

Hvad koster forsendelsen?

I Danmark koster det 55,- kr. at få sendt varerne til et Postnord udleveringssted efter eget valg og 65,- kr. at få sendt varerne til privat omdeling. 

Fragt er gratis ved køb over 499,- kr.