Luna by Permin

42,00 kr.

100% genbrugsuld

  •  Materiale: 100% recycled uld
  •  Løbelængde: Ca. 175 meter pr. 50 gr.
  • Strikkefastheden er at 21 masker x 30 pinde på p 3½
  • Passer til pinde nr. 3½ og 4 mm
  • Oeko tex
  • Muesling fri

 

Beskrivelse

Overskudsuld som er farvesorteret, kartet og spundet igen

Luna by Permin består af 100% genbrugt uld

Desuden er garnet mærket med Oeko tex og muesling fri.

Strikkeinspiration til Luna by Permin

Med en strikkefasthed på 21 masker pr. 10 cm. passer Luna garn passer perfekt til de gængse opskrifter fra blandt andet PetiteKnit, der har den strikkefasthed på 21 masker.

Luna by Permin er 100% genanvendt garn, lavet af overskudsfibre og kasserede fibre fra produktionen, der sorteres efter farve. Herefter bliver fibrene kartet, spundet og vundet til nye nøgler.

Luna har med et “tweedet” udseende som giver lidt spil i garnet. Luna er lækkert og blødt. Til Luna findes der opskrifter til både børn og voksne og med dette garn får du et godt, prisvenligt uldgarn, der ikke kradser, som oven i købet er god for samvittigheden.

Luna garn har en løbelængde på 175 meter på et nøgle garn på 50 gram. Med den løbelængde er garnforbruget mellem 7 og 11 nøgler til en standard sweater i størrelserne XS – 3XL. Udregningen er baseret på garnforbrug til PetiteKnits Ingen Dikkedarer Sweater, der angiver den samme strikkefasthed som Luna garn.

Eller strik f.eks. Sweater No. 11 fra My Favorite Things Knitwear i en kombination af Luna og Brushed Lace silkemohair fra Mohair by Canard. Her i farven Petrol i Luna og farven Petrol i silke/mohair fra Mohair by Canard.

Sweater No. 11 fra My Favorite Things Knitwear strikket i en tråd Luna by Permin og 1 tråd Brushed Lace fra Mohair by Canard.

Sweater No. 11 – DANSK

Vaske anvisning

Bør håndvaskes, men du kan strikke en prøve og se om garnet kan vaskes på uldprogram ved max. 30 grader

Andre har også kigget på:

Hvad koster forsendelsen?

I Danmark koster det 55,- kr. at få sendt varerne til et Postnord udleveringssted efter eget valg og 65,- kr. at få sendt varerne til privat omdeling. 

Fragt er gratis ved køb over 499,- kr.